Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 30. lokakuuta 2012

Aarre

Voi mikä Ihanuus isolla iiillä löytyikään meidän vintiltä... Itse asiassa se löytyi jo pari vuotta sitten, mutta silloin ei ollut aikaa tuunaamiseen, ja koko asia jotenkin unohtui... Nyt sen jostakin muistin, eikä siinä auttanut kuin lähteä komppaamaan vinttiä (joka on muuten pelottava paikka!). Roudattiin lipasto miehen kanssa alakertaan, ja voi vitsit miten hieno se on! Paljon hienompi mitä muistinkaan. Tuo kansi on laudoista tehty. Mietein, jos maalaisin vaan tuon kansilevyn valkoiseksi, ja jättäisin muun kaapin tuollaiseksi siniharmaaksi... Mitäs mieltä olette? Ja saahan sen sitten myöhemminkin maalattua kokonaan, jos siltä tuntuu... :)3 kommenttia:

 1. Joo joo joo, jätä tuollaiseksi! Ihanan värinen! Jos on vanhoista laudoista tehty, niin valkolakallakin saa kivan värin kanteen. Jää sellainen kiva puunharmaapinta näkyviin... tosin kyllä oikein kunnon valkoinenkin kuulostaa mahtavalta!!!

  Mulla on kanssa moinen etsinnässä. Kotarin Ikea lipasto vetelee viimeisiä. Laatikoiden kannet tipahtelee jatkuvasti ja hermo meinaa mennä. Noissa vanhoissa ei moista ongelmaa ole. Jos niissä jotain onkelmaa löytyy, niin yleensä se johtuu turpoamisesta ja laatikot ei aukea. Niin, että jos sieltä teidän pelottavalta ullakolta löytyy lisää moisia, niin otahan yhteyttä, hih!

  VastaaPoista
 2. No hei kyllä, samaa mieltä! Kauhea kiire tietysti oli, ja sutasin sen kannen valkosella, mutta ajattelin että yhden kerran vaan, ettei siitä tule ihan täysin valkoinen. Ja on se hiano ;) Itse asiassa siellä pelottavalla vintillä on yks toinenkin, mutta sen tuunaaminen saa nyt vielä odottaa. Siinä on kovasti enemmän hommaa, koska siinä päällä on joku pelti(?), luulen että on ollut joskus aikanaan tiskipöytä tms. :)

  VastaaPoista
 3. aaa... miksei meillä ole vinttiä!!! Voi teitä onnekkaita, hih!!

  VastaaPoista

Olisin kovin onnellinen, jos jätät pienen viestin käynnistäsi :)