Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Help!

Nyt kaivataan apua! Kertokaa, mitä ihmettä mä teen tuolle ikkunan edessä olevalle pöytätasolle? Haluisin sen olevan ihana, nätti ja kodikas (näin vaatimattomasti :) ), mutta omat ideat lyö nyt kyllä aivan tyhjää. Olen avoin kaikille ehdotuksille!


Kiitos jo etukäteen, jos joku voi ojentaa auttavan ajatuksensa :)

-S-

5 kommenttia:

 1. Meillä on vähän samankaltainen myrheenkryyni akkuna. Itse olen tunkenut tuon pöydän täyteen erilaisia asetelmia. Toiseen nurkaan kukkia ja kynttilöitä.. toiseenkin kukkia ja kyntiilöitä ja lasikupu kivoin yksityiskohdin. Meillä nuo asetelmat vaihtuu hirmu usein, sen verran vietän aikaani keittiössä, että kyllästyy älyttömän nopeeta.. hahah. Toisaalta sopisiko tuohon jokin ikkunalauta.. vai meneekö sekaisin noiden seinällä olevien hyllyjen kanssa. Ehkä. Paa kuvaa, kun keksit kivan idean!

  VastaaPoista
 2. Heipsan! Ja kiitos hurjan paljon ihanista kommenteista blogissani, ja suurkiitokset tunnustuksesta <3 Piristi kyllä kummasti mieltä :)

  Kauniiltahan tuo keittiönne kaikenkaikkiaan näyttää! Ihanat kaapit ja avohyllyt asetelmineen <3 Ei tuossa ikkunatasanteessakaan mielestäni mitään vikaa ole. Ehkä jokin valkoinen vanha pitsinen lakana vois olla tuossa alhaalla verhona, ja laittaisin sen ehkä ihan jonkin verhotankotyyppiseen systeemiin kiinni. Ja Hanna-Riikan ehdotukset kauniista asetelmista ikkunan edessä olivat hyviä :) Yrttipurkkeja tms. Kyllä sinä ossaat :)

  Iloista joulun odotuksen aikaa!

  VastaaPoista
 3. Hei kiitos Ihanat hyvistä vinkeistä! Samoilla linjoilla ollaan :) Oman haasteensa hommaan antaa tuo 1-vuotias, jolla on vähintäänkin maailman pisimmät kädet ja ehtiiväinen mieli... Sunnuntaina tiedossa vapaapäivä (=shoppailureissu), eli eiköhän tuo nyt sitten kuntoon saada justhetinytkaikkitännehetihetiheti ;)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Ja onneksi se sunnuntai on ihan kohta. Mulla on kohta N-Ä-I-N pitkä ostoslista. Apua! :)

  VastaaPoista

Olisin kovin onnellinen, jos jätät pienen viestin käynnistäsi :)