Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Täällä ollaan!

On ollut kyllä niin haipakkaa, etten ole ehtinyt blogia päivittämään ollenkaan... Lähinnä olen kurkkinut teidän muiden ihania jouluisia koteja, ja jouluvalmisteluita :) Juuri päivittelin miehelleni, että miten vähän tulikaan otettua jouluna kuvia, hö. Joulunalusaika oli melkoista. Mies vaihtoi työpaikkaa marraskuussa, ja teki nuo viimeiset viikot ennen joulua ympäripyöreää päivää. Mä koitin sitten noiden kolmen naperon kanssa tehdä täällä jouluvalmisteluita, heh :) Ihania hetkiä olivat lasten joulujuhlat, muskarissa, kerhossa sekä tietysti ekaluokkalaisen ensimmäinen koulun joulujuhla. Snif!

Paketteja tuli iso määrä, joulua vietettiin perheen kesken, ja ruoka oli mahtavaa! Tänään vietettiinkin sitten keskenämme yökkäripäivää, herkuteltiin ja oltiin vain. Parhautta :) Kerrassaan onnistunut ja ihana joulu! Nopeaan se tosin tänäkin vuonna meni...

Mä koitan taas ryhdistäytyä tämän blogin kanssa, koska kävijälaskurin mukaan täällä jokunen käy piipahtamassakin, kivaa :)

Pistetään vielä loppuun kuva tuon keittiön murheenkryynin tämänhetkisestä tilasta
Tuo taso niin kaipaa vanhaa vaakaa, ja sellaista olenkin koittanut metsästää kissojen ja koirien kera jo pitkät tovit. Vaan ei ole vielä tullut vastaan. Jos jollakulla on tietoa jostain ihanuudesta, niin vinkatkaahan :)

-S-

4 kommenttia:

 1. Minäpä se täällä ainakin käyn kurkkimassa, hih! Millaista vanhaa vaakaa kaipailet? mä kun koluan nuita kirppareita melekoseen tahtin, niin... Tuohon kyllä sopisi ihan pirun hyvin muuten vaaka.. pitää siis sellainen sulle löytää!

  VastaaPoista
 2. Hei kyllä, eikö? En oo kirppareillakaan törmännyt, mutta jostain mä sellasen vielä löydän, nih. Sellanen vanha ja nätti, aikas tarkat tuntomerkit :D

  P.s. Jääkaapissa suklaaherkku kovettumassa, ei millään malttais odottaa ;)

  VastaaPoista
 3. Heipsistä!
  Tuo taso on tosi kivan näköinen ja viehättävä! Olisikohan MIQ:ssa tai Day:ssa kivoja vaakoja. Muistelen joskus nähneeni. :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi1/02/2013

  Ja minä käyn lukemassa :D :D ihanaa uutta vuotta ja nähdään pian <3 terkuin Katja :)

  VastaaPoista

Olisin kovin onnellinen, jos jätät pienen viestin käynnistäsi :)