Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 24. heinäkuuta 2012

Eilinen ostosreissu oli ihanan rentouttava, ja sai ajatukset iloisiin asioihin. Ostossaldo ei ollut kovinkaan suuri, mutta eihän se aina olekaan se pointti ;) Suuri osa nautinnosta on kauniiden esineiden ihastelu ja hiplailu. Ja uudessa Loviisan Aitan Maison-myymälässä kauniita esineitä oli vieri vieressä, ah! Mukaan tarttuivat Maisonin skumppalasit (lahjaksi), sekä "vanhasta myymälästä" Hannasin kouluvuoteni-kehys (tarkoitus kerätä joka reissulta yksi kehys, niin että kaikilla lapsilla olis samanmoinen). Kurvattiin sitten vielä Ikean kautta, josta ostin pari vaaleanpunaista tyynyliinaa, sekä lahjuksen eräälle tärkeälle ihmiselle. Tuo vaaleanpunainen on mulle kestosuosikki, kesät talvet.Helteitä odotellessa,

-S-

2 kommenttia:

  1. Kiitos ihanainen aivan mielettömän ihanasta kommentistasi blogissani <3. Luin miehellenikin sen ääneen.. voi vitsit miten hyvälle tuulella minut sait!! Oli pakko tulla ihan näin "henk.koht" kiittelemään ;).

    P.S Meilläpäs taitaa olla samanlaiset vihkisormukset.. josko tuolla varpaissa moinen kiiltelee. Melkoisen hyvä maku siis sinulle, hih!

    VastaaPoista
  2. Hei tervetuloa :) Ja voin kertoa, että sun blogilöytösi sai mut varmasti vähintään yhtä hyvälle tuulelle ;)

    VastaaPoista

Olisin kovin onnellinen, jos jätät pienen viestin käynnistäsi :)