Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 27. elokuuta 2012

Äidin omaa aikaa

Viikonloppuna mies, Ekaluokkalainen sekä Mymmeli lähtivät viettämään Venetsialaisia mökille. Me jäätiin Pikkuveikan kanssa kotiin. Oltiin äitini luona grillailemassa ja istumassa iltaa, ajoissa kotiin ja Pikkuveikka unille. Sitten alkoi äidin oma aika. Koneellahan se vierähti, ahmien blogeja sekä karkkia niin, että ähky iski. Ei kai sitä ihminen ikinä opi? Sunnuntaina käytin hyväkseni päikkäriajan, ja huseerasin isompien lasten huoneita yläkerrassa. Kesällä pistettiin huonejako uusiksi, ja isommat lapset saivat omat huoneet yläkerrasta, ja meidän kolmen makkari muutti sitten alas, entisen leikkihuoneen paikalle. Kyseessä oli "pienen budjetin muutos", ainoastaan Ekaluokkalaisen yhdelle seinälle vaihdettiin tapetti.

Tässä kuvia neidin huoneesta:
Ja muutama kuva Ekaluokkalaisen huoneesta:Näinhän se menee, että kun on se oma hetki ja aika tehdä mitä tahtoo, niin jotenkin se liittyy tähän kotiin. Osaisko sitä vaan maata sohvalla ja katsoa telkkaria? No, kai sekin luonais ;)

Ulkona on kova tuuli, ja nyt on kyllä niin syksy että huh huh! Nopeasti se vaan tuli. Vaikka olenkin kesänlapsi henkeen ja vereen, onhan tämäkin ihan kivaa olla kotosalla kaikkien kynttilöiden keskellä kun ulkona myrskyää.

Meillä muuten alkaa eteisessä pieni kasvojen kohotus, jahka mies ehtii nikkaroida siihen vaadittavat jutut. Siitä lisää sitten kunhan valmistuu :)

-S-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin kovin onnellinen, jos jätät pienen viestin käynnistäsi :)