Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 13. syyskuuta 2012

Vihdoinkin.

Me ollaan asuttu tässä meidän kodissa 4,5 vuotta. Olen yllättänyt itsenikin olemalla tyytyväinen tapettivalintoihin, jotka tuolloin 2008 tehtiin. Paitsi... Ruokahuone. Yhden seinän tehostetapetti on hieno, siitä tykkäsin loppuun asti, mutta nuo muut seinät jotka maalattiin, ne tökki alusta asti. Ideanahan oli, että tehostetapetista otettiin maalinsävy. No juu, ei nyt ihan mennyt niin, vaan seinät olivat vauvavaaleansiniset. Ihan jees jonnekin, mutta ei meidän ruokahuoneeseen. Nyt vihdoin, viime viikolla, tämä huone sai uuden tapetin ja maalin. Ja arvatkaa oonko onnellinen!! Tapetti on vielä kaiken lisäksi sitä, josta olen haaveillut jo vuosia. Ai että. Ihanaa. :)Kattolistat vielä vaihtuu, sitten seuraavan projektin kimppuun ;) Täytyy kyllä antaa propsit miehelle, joka samalla viikolla nikkaroitsi meidän eteisiä (asumme siis entisessä paritalossa, joten eteisiä siksi kaksi), ja vihdoinkin pääsin eroon niistä hirvityksenkamaluuksista, eli palapeileistä! Ja nyt pyörii mielessä seuraavat kohteet, voi mies parka :D

Tulevaa viikonloppua olen odottanut kuin kuuta nousevaa! Lähdetään tytöissä Helsinkiin viettämään ansaittua vapaata. Shoppailua, hyvää ruokaa, juhlintaa, voi viude. Ihanaa :)

Palataan viimeistään reissun jälkeen, toivottavasti loistavan ostossaaliin kera ;)

-S-

4 kommenttia:

 1. Jeee! Ihanaa, että remontti sai nuin hyvälle tuulelle!!! Se on kumma, miten usein sitä tuleekin ihmeteltyä omia vanhoja valintojaan.

  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Oi, nyt sä sait "sen" tapetin! Se on kyllä ihana! Ja kaunistahan teillä on - kuten aina :) Hauskaa reissua!

  VastaaPoista
 3. Kiitti tytöt :)

  Tuo tapettihan siis on Sandbergin Rut (beige), eihän tuosta kuvasta saanut mitään selvää ;)

  VastaaPoista

Olisin kovin onnellinen, jos jätät pienen viestin käynnistäsi :)