Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 11. joulukuuta 2012

Stressitön Joulu

Täällä taas, pitkästä aikaa!
Tuntuu, että usein hoitaa nettiasiat (blogien katsomisen, fb:n ym.) puhelimella, joten blogin päivittäminen ei ole niin usein tapahtuvaa mitä sitä itse toivoisi.

Viikko sitten vietettiin naisten kesken ansaittua vapaapäivää. Ai että oli ihanaa! Reissu alkoi Loviisan Aitasta, jatkui Ikean kautta Myllyyn. Pukin konttiin sain täydennystä, ja kotiin kaikennäköistä pientä kivaa. Adventtikyntteliköstä mulla oli jo selkeät visiot, jotka kuitenkin meni täysin uusiksi kun törmäsin Loviisan Aitassa näihin pieniin tonttu-ukkoihin. Kamoon, eihän niitä nyt voinut sinne jättää? :)

Mennään sitten tämä vuosi näillä.

Mä vietin viime vuonna stressitöntä joulua. Kortit, lahjat ym. oli hyvissä ajoin reerassa, ja joulusiivosta en stressannut pätkääkään. Kyllähän meillä nyt paikkoja fiksailtiin, mutta sitä kauheaa hammasharjalla suoritettavaa lattian jynssäystä en toteuttanut villeimmissä kuvitelmissanikaan. Vieläkin lämmöllä muistelen, kun pari päivää ennen joulua makasin sohvalla ja katselin telkkaria, ja olo oli ihanan rauhallinen ja rento. Ja uskotteko, joulu tuli silti, ja ihana joulu olikin! Eikä lapsillekaan jäänyt traumoja ;) Tällä viikolla ajattelin heittää matot pakkaseen ja pesasta lattiat, siinä suurimmat. Ja mun on täytynyt se tosiasia itselleni myöntää, että kolmen pienen lapsen kodissa se eläminen nyt vain näkyy, ja se saakin näkyä. Nih. 

Eilen vietin taivaallisen tunnin, olin nimittäin kasvohoidossa! Tuollainen touhu on kotiäidille luksusta, ja nautein kyllä täysin rinnoin siitä rentoutumisesta. Taisinpa hetkeksi torkahtaakin ;)

Me ruvetaan nyt kirjoittamaan Pukille toivelistaa. Vähän ollaan myöhässä, mutta ei stressata tästäkään, eiköhän se lista Pukin vielä tavoita :)

(Kuva on jo aika vanha, eihän tuossa ole vielä lunta eikä jouluverhojakaan. Mutta menkööt nyt tuoreemman puutteessa ;) )


Stressitöntä Joulun odotusta myös sinne kaikille <3

-S-
 

1 kommentti:

  1. Stressitöntä joulua se minäkin koitan joooooka vuosi viettää ja sitä stressillisemmäksi muutun.. hahaha. Tosin mitään suursiivouksia tee (paitsi tänä vuonna lehtijutun vuoksi), kunhan imuroin ja laitan paikat kuntoon. Mutta kahjat.. ja ruuat.. ja ja ja.. kylä niitä ressin aiheita on!!!

    VastaaPoista

Olisin kovin onnellinen, jos jätät pienen viestin käynnistäsi :)