Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Äidin vapari

Mulla oli eilen vapaa päivä, ihanaa! Nuo on ihan luksusta, harvemmin sitä tulee kauppaa pidemmälle mentyä/päästyä ilman yhtäkään lasta ;) No joo, en valita, oma on valintani :)
Startattiin aamusella kohti tamperetta, tarkoitus oli kurvata Ikean kautta kotiin. Kierreltiin keskustassa ja käytiin syömässä. Oltiin jo lähdössä autolle päin, kun siskoni bongasi mulle vaa'an! Se ei ole sellainen mitä haen, mutta käy nyt ens hätään lieventämään vaaka-ikävää. 


Ihana se on! Harmi vaan että aika epäkäytännöllinen, koska nuo vaakakupit on tosi kiikkerät... Mut ehkä mä kestän sen ;)

Tänään se iski taas kuin salama kirkkaalta taivaalta... Inspis. Mies on ihan helisemässä mun ja mun ideoiden kanssa, voi parkaa. Mut on onneks oppinut tässä 12 vuoden aikana tuntemaan mut sen verran hyvin, että jos jotain saan päähäni, niin ei siinä sitten auta kuin kääriä hihat ylös, heh! Ja huomenna ne kääritään. Vaihdetaan alakerrassa vähän huonejärjestystä. Mutta siitä sitten lisää myöhemmin ;)

Pakko vielä tähän loppuun mainita täällä päin olevasta perinteestä, eli nuutipukin päivästä. Käytännössä tarkoittaa sitä, että lapset kiertävät tammikuun 13.pvä kiertämässä ovelta ovelle laulamassa, ja saavat sitten herkkuja kiitokseksi. Meidän ekaluokkalainen ja Mymmeli olivat tänään kolmisen tuntia reissussa (mies oli kuskina, etteivät ihan koko aikaa kävelleet pitkin katuja ;) ), ja voi jösses minkä saaliin kanssa kotiutuivat! Kyllä on äiti kateellinen. Taidanpa minäkin lähteä ens vuonna laulaa luikauttamaan ;)


Ihanaista alkavaa viikkoa kaikille :)

-S-


1 kommentti:

  1. No mutta tuohan on oikein hieno vaaka!! Onneksi löysitte. Kelpaisi mullekin! Täällä hiiri vetäisi nuutinyönä meidän neidin saaliin poskiinsa. Ei ollut kivaa ei!!! Onneksi kaupasta sai rotanmyrkkyä ;)

    VastaaPoista

Olisin kovin onnellinen, jos jätät pienen viestin käynnistäsi :)