Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 14. helmikuuta 2013

Heti alkuun, oikein Ihanaista Ystävänpäivää kaikille!


Itse olen äärettömän kiitollinen ystävistäni. Kavereita on paljon, tosiystäviä kourallinen, mutta he ovat sitäkin arvokkaampia <3

Bloggaaminen on taas jäänyt. Meillä on uusi netti, joka on aivan *#"¤¤"%, suoraan sanoen. Pätkii ihan koko ajan. Katsotaan nyt, tuleeko tästä postauksesta mitään...

Yksi aamu enää, ja sitten alkaa hiihtoloma, ihanaa! Kotiäidillehän se ei nyt sen suurempi muutos arkeen ole, kuin että ei tarvitse joka aamu herätä herätyskelloon. Ja odotan niitä "rauhallisia" aamuja. Sitä kun ei juosta kello kaulassa ajan kanssa kilpaa. Saadaan touhuilla yhdessä, olla ulkona jne. Ja ihan vaan olla. Siis siinä määrin mitä se on tuon pienimmän kanssa mahdollista ;)

Greengate-kokoelma on kasvanut jokusella lattemukilla, ja ai että ne on ihania!! Makeita pastellisävyjä, kevät on ihan just täällä. Mahtavaa!

Tarkoitus oliskin nyt pyörittää keittiössä vähän hyllyjärjestystä, ja saada noille ihanuuksille lisää tilaa. Pari pientä projektia olis muutenkin mielessä. Toinen niistä on kirpparilta tekemäni löytö, vanha liinavaatekaappi. Taidan kunnostaa sen viikonloppuna, kun meillä on vapaa viikonloppu. En edes muista, koska oltais oltu miehen kanssa kahden kotona... Nyt vietetään sitten laatuaikaa :) Toinen projekti koskee keittiötä, mutta siitä lisää myöhemmin. 

Edelleen muuten haussa vanha vaaka, sellainen Konesillan kauppa vaaka, tiedättehän. Arvatkaapa ottiko kupoliin, kun kävin naapurikirpparilla, ja siellä tuttu myyjä sanoi, että sellainen oli juuri ollut myynnissä, ja vielä halvalla! Tieto jota ilmankin olisin pärjännyt... Ottaen huomioon, että olen etsinyt sitä toista vuotta.  Tosin malli on ehtinyt muuttua tässä välissä, mutta se sallittakoon, heh :)

Viettäkäähän ihana Ystävänpäivä! Palailen viimeistään viikonloppuna kun toinen projekti valmiina. 

-S-

4 kommenttia:

 1. Ihania nuo GG:t ♥
  ♥Ihastuttavaa Ystävänpäivää♥
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
 2. Oih, mikä ihana kokoelma GG-kupposia <3

  Myöhästyneet ystävänpäivän halit sulle, ja ihanaa hiihtolomaa! Mielenkiinnolla odottelen kuvia kaappilöydöstä :)

  Ps: Voihan vaaka! Toivotaan että sellanen tulis pian jostain vastaan :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Ihanaiset naiset :)
  Kyllä, olen yksi niistä tuhansista GG-hurahtaneista ;)

  Ihanaa hiihtolomaa myös teille, mahtavaa kun voi viikoksi unohtaa herätyskellon! Kaappikuvia huomenna :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi3/04/2013

  Moro, googlettelin tossa tuommosta Konesilta-vaakaa ja päädyin tänne :) Semmoinen löytyisi, ota yhteyttä vaikka jmmanninen ät luukku piste com , jos vielä on vaa'alle tarvetta.

  -Juho

  VastaaPoista

Olisin kovin onnellinen, jos jätät pienen viestin käynnistäsi :)