Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 21. elokuuta 2011

Koitetaas uudestaan

Tuohan tyssäsi kuin kananlento, tuo blogin aloitus. Koitetaas nyt paremmalla onnella :) Huomaa, että on melkoista hapuilua tämä alku. Yritin muokata ulkoasua ja pistää kuvan tuohon etusivulle. Se pirulainen pamahti jatkuvasti niin suurena, että poistin sen lopulta kokonaan. Onko jollakulla antaa vinkkejä miten tässä saisi kuvia pienennettyä?

Syksy tulee kovaa vauhtia, vaikken niin vielä tahtoisikaan. Tahtoisin vielä hetken nauttia kuumista kesäpäivistä, mansikoista, rannalla oleilusta... Toisaalta on ihanaa aamulla herätä, kun ulkona tuoksuu raikas omenantuoksu :)

Tämä kesä oli kaikin puolin ikimuistoinen. Perheemme kolmas murunen syntyi. Poika näki päivänvalon keskellä kesän helteitä. Tosin hän tuli maailmaan kovan ukkosmyrskyn saattelemana, taivaan paiskoessa suuren suuria rakeita maahan. No, kesän lapsi kuitenkin :)

Nyt syksyn aikana kodissamme alkaa kellarikerroksen remontti (saunatilat, oleskelutilat sekä varastotilaa), ja tuon remontin edistymistä saatte varmasti seurata täälläkin. Kaikkea pientä on aina työn alla, ja tänään R väläyttikin idean uusista kodinhoitohuoneen kaapinovista. Ja minä ihan vain vähän jo innostuin ;)

Tämä tällä erää, jatkoa seuraa!

Syksyn tuoksuja :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin kovin onnellinen, jos jätät pienen viestin käynnistäsi :)