Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 8. lokakuuta 2011

Joululahja

Sain tänään IHANAN joululahjan ennakkoon äidiltä. Äiti oli virkannut mulle peiton, joka sai paikkansa vanhan keinutuolin päällä. Olen täysin rakastunut peittoon! Ja tietysti sen tunnearvo tekee siitä vielä entistä hienomman. On mulla vaan paras äiti :)


Tänään oli aivan ihana syksyinen ilma, aurinko paistoi ja oli lämmin. Oltiin lasten kanssa ulkona, eikä olis millään maltettu tulla sisälle.. Kierrettiin pari puistoa ja käytiin kirpparilla siivoamassa meidän pöytä. Sitten herkuteltiin pizzalla ja pidettiin leffailta karkkikasan kera. Ylitin tällä viikolla itseni olemalla 5(!!!) päivää ilman karkkia, ja nyt oli sitten karkkipäivä, ja ihan aamusta alkaen. Ja voitte uskoa että nyt ei tee karkkia tippaakaan mielä tämän päivän tankkauksen jälkeen.. Toivotaan että "karkkiähky" jatkuu seuraavaan lauantaihin asti!

Toivotaan että huomenna yhtä ihana ilma, ja sais olla pihalla. Ens viikolla onkin sitten minun emännöimät kynttiläkutsut, eli tiedossa siivoamista ja leipomista.

-S-

3 kommenttia:

 1. On ne Äidit vaan ihania!
  Kauniin peiton olet saanut ja kivasti se sopii keinun suojaksi.
  Laitoin sinulle ne 5 sanaa blogiini. Löydät ne siis sieltä :)
  Innolla odotan mitä sanoista tulee sinulle mieleen. Liityin muuten heti lukijaksi blogiisi! Kivaa Viikonloppua !

  VastaaPoista
 2. Miten ihana peitto, minulla on tuollainen työn alla (lue kaapissa piilossa kun ei jaksa tehdä :D) Ihana blogi sinulla, ja nuo miehesi tekemät pöydät on aiiiivan ihanat!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille :) Peitto on kyllä aivan ihana, kuvassa ei edes pääse oikeuksiinsa. Ja pöydät myös. On se hyvä että ympärillä on osaavia ihmisiä kun itsellä ei kärsivällisyys riitä ;)

  VastaaPoista

Olisin kovin onnellinen, jos jätät pienen viestin käynnistäsi :)