Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 5. marraskuuta 2011

Ihmisen Poika

Meidän esikoinen täyttää huomenna sunnuntaina 6-vuotta. Uskomatonta miten nopeasti aika menee. Odotusaika on edelleen kirkkaana mielessä, samoin synnytys. Tuo pieni Ihmisen Poika syntyi juuri. Tai no, kuusi vuotta sitten. Eilen juhlittiin pienten ystävien kera. Talo täyttyi kahdeksasta alle kouluikäisestä lapsesta, ja kun nuo sokerihumalaiset vieraat sitten juhlien jälkeen haettiin, täytyy myöntää että oli itsekin kuin pienessä tuiskeessa. Tai sanotaan mieluummin että laskuhumalassa :) Hyvin meni juhlat vaikka menoa ja meteliä riittikin. Harvemmin ne aikustenkaan juhlat niin hiljaisia on ;) Tänään oli muutama ystävä kakkukahvilla, ja huomenna onkin taas tupa täynnä kun tulee sukulaisia juhlimaan. On nää ihania juhlia, vaikka aika katki näiden järjestämisen jälkeen on. Vielä kun on luonteeltaan sellainen, että jokaisen koristetyynynkin pitäis olla ojennuksessa kun eka vieras saapuu. Aika haasteellista taloudessa jossa asuu sen hypistelijän lisäksi kolme alle kouluikäistä lasta ja mies ;)

Juhlia varten on siivoiltu pitkin viikkoa. Keittiössäkin vähän mööblattiin, ja ruokapöytä siirrettiin keskelle huonetta. Meidän vanhassa rintsikassa joka huoneessa lampun paikka on keskellä huonetta, ja nyt tuo vanha viritelmä piti purkaa. Pöytä siis oli ennen ikkunan edessä.
Ai niin. Oltiin viime lauantaina viettämässä omaa aikaa, ja pikkuiset oli yökylässä. Oltiin YÖ- yhtyeen konsertissa kotikaupungissa rakkaiden ystävien kanssa. Ja tuo konsertti oli aivan mieletön, huh!! Siellä me sitten itkettiin, naurettiin, laulettiin ja tanssittin. Ja meillä oli niiiiiin kivaa!! Seuraavana päivänä olikin sitten joka paikka kipeä... Väsymys jatkui vielä pitkälle seuraavaan viikkoon, mutta oli se sen arvoista :)

Eskarilainen ja Mymmeli ovat olleet unten mailla jo hyvän aikaa, Pikku Veikka heräs juuri pikku tirsoiltaan, eli äidin ei tarvitse haaveilla ihan vielä omasta tyynystä...

Ihanaista marraskuuta kaikille, onpas kiva kun on muutama lukijakin tänne eksynyt :)

3 kommenttia:

 1. Oi miten kaunis ruokapöytä! Tervetuloa VillaHoviin :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Ansku, ja kiva kun poikkesit :) Tein heti vastavierailun, ja ihanalta näytti!
  Koitan taas ryhdistäytyä ja herättää blogini henkiin... :)

  VastaaPoista
 3. Vastavierailulla ollaan ja mikä ihana ruokapöytä!! Ja astiakaappiki oli aika nam :)

  VastaaPoista

Olisin kovin onnellinen, jos jätät pienen viestin käynnistäsi :)